Via het onderstaande formulier kunt u het medium pakket aanvragen. De prijs van het medium pakket is vanaf €1345.

Hierbij krijgt u:
– een op maat gemaakt professioneel opgenomen schoollied (€995)
– een op maat gemaakte dansinstructie bij het schoollied die door een professionele dansdocent aan alle kinderen wordt aangeleerd bij uw op school (vanaf €350, excl. reiskosten).

Het is ook mogelijk om de dansinstructie op film te ontvangen. De kosten hiervoor bedragen €650. Hiermee komt de totaalprijs van het mediumpakket uit op €1645,- (excl. reiskosten).

Indien gewenst kan er tegen meerprijs (€150) nog een extra opname van het schoollied worden gemaakt met de zangstemmen van uw leerlingen.

Zodra u alles heeft ingevuld, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte op maat.

dansinstructie laten maken schoollied basisschool

U kunt ervoor kiezen de dansworkshop bij u op school te laten verzorgen voor alle kinderen of de dansinstructie op video te ontvangen. De prijzen van de workshop en de dansinstructie op film zijn niet hetzelfde. U kunt op het bestelformulier aangeven welke optie uw voorkeur heeft.
Meer informatie over een dansinstructie bij uw schoollied kunt u vinden op onze Product pagina: //www.schoollied.com/producten/dansworkshop/

Dansworkshop op school
De kosten voor de dansinstructie op school bedraagt €350. Op 1 dag kan de dans aan ongeveer 7 groepen aangeleerd worden. De dansworkshop duurt bij voorkeur 45 minuten per groep.
Het is ook mogelijk om de dansworkshop te verkorten tot 30 minuten, dan kunnen er ongeveer 10 groepen op 1 dag de dansworkshop volgen.
Indien uw school meer groepen heeft dan hierboven staat beschreven, is voor €200 extra de dansinstructeur 2 dagen bij u op school aanwezig voor het aanleren van de dans.

Dansinstructie op film
Het is ook mogelijk om de dansinstructie op film te ontvangen. De kosten hiervoor bedragen €650. Hiermee komt de totaalprijs van het mediumpakket uit op €1645,- (excl. reiskosten).

  Uw naam (verplicht)

  School

  Plaats

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Heeft u een voorkeur voor een muziekstijl van het schoollied?

  NeeJa, namelijk (vul in bij aanvullende informatie)

  Wilt u als extra een opname van het schoollied ontvangen waarbij de leerlingen van uw school het schoollied zingen?

  Voorkeur dansinstructie

  Dansworkshop op schoolDansinstructie op film

  Hoeveel groepen heeft uw school?

  Aanvullende informatie (optioneel)