Eigen schoollied laten maken? Scholen kiezen voor Schoollied.com

Omdat het:

  • schoollied op maat gemaakt wordt en daarmee uniek is;
  • schoollied door mensen wordt gemaakt die zelf uit het onderwijs komen;
  • componeren door ervaren muzikanten verzorgd wordt;
  • schoollied opgenomen wordt in een professionele studio;
  • tijdrovende en specialistische werk je uit handen genomen wordt;
  • betaalbaar is.

Dit zeggen andere scholen over hun schoollied of de samenwerking met Schoollied.com


Schoollied basisschool Blink, Vleuten – augustus 2022

“Schoollied.com heeft echt iets unieks geschreven waarin waarin zij uitstekend vertaald hebben waar wij als school voor staan. De samenwerking verliep soepel en het resultaat overtrof onze verwachting. We zijn heel blij met het eindresultaat en het lied zal nog vaak gaan klinken in basisschool Blink!”

Schoollied KC EigenWijs, Middelrode – september 2021

“Wat een onwijs mooi lied is het geworden. Bedankt!”

Schoollied SBO FocuSpectrum, Venray – juli 2021

“Iedereen is ontzettend enthousiast over het lied. Bedankt!”

Kindcentrum De Zwaluw, Veenendaal – november 2020

“Wij zijn blij verrast met het lied. Een leuke melodie en een leuke tekst. Het past goed bij De Zwaluw.”

Talentencampus Venlo – oktober 2020

“Bedankt voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat! De kinderen hebben genoten van alles. Zowel het maken van een lied, als het oefenen met zang en dans was erg leuk. Een fantastisch lied dat je meteen mee gaat zingen. Wat vonden de kinderen het leuk om zichzelf terug te zien!
Het contact met Schoollied.com was erg prettig. Er werd snel gereageerd en ook aanpassingen zijn mogelijk gemaakt.
Kortom een fantastische samenwerking en een geweldig resultaat. Bedankt!”

Schoollied Kindcentrum Heidepark, Lemelerveld – februari 2020

“Super, wat is het een prachtig lied geworden. Dank je wel voor jullie vlotte bijdrage aan ons wilde plan om ons Kindcentrum te openen met een lied! En dat alles op zo’n korte termijn! Prima gedaan!”

Schoollied IKC Spoorbuurt, Anna Paulowna – oktober 2019

“Wat een fijn en vrolijk lied!! Het lied is super ontvangen! Intussen al meerdere keren gezongen. Het lied blijft lekker hangen en is goed mee te zingen! We zijn er heel erg blij mee! Dank jullie wel voor de goede vertaling van onze aangeleverde woorden naar tekst en muziek!”

Schoollied basisschool Prinses Juliana, Gouda – september 2019

“Bedankt voor de fijne samenwerking! We zijn erg tevreden met zowel het lied als de lipdub! Iedereen vond het leuk om er mee te werken. We laten het lied zeker nog vaak terugkomen en volgend cultuurjaar trappen we het jaar af met een dans op het schoollied. Mogelijkheden genoeg dus!”

Schoollied basisschool De Ark, Heemskerk – maart 2019

“Hartelijk dank voor de samenwerking de afgelopen tijd. Wat een mooi lied en wat een geweldig resultaat. Het schoollied vertelt precies het verhaal van onze school. We zijn trots op, en dankbaar voor, ons fantastische schoollied!”

Schoollied basisschool Opmaat, Nieuw-Vennep – september 2018

“Wij hebben de samenwerking met Schoollied.com bijzonder plezierig gevonden. Ze denken actief en goed mee. Daarnaast heeft Schoollied.com zich erg flexibel opgesteld in het proces. De leerlingen zijn trots op hun nieuwe schoollied en hebben plezier beleefd aan de zangworkshop.”

Schoollied basisschool Fortgensschool, Voorschoten – april 2018

“Als school zijn we heel blij met ons nieuwe schoollied! Het is hip, modern, eigentijds en erg vrolijk! De teksten passen precies bij onze school. Zowel het lied, de videoclip en de dansinstructievideo zijn enthousiast ontvangen door de kinderen en de ouders van onze school. Ook de samenwerking met Schoollied.com is goed bevallen.”

Schoollied basisschool ‘t Kompas, Werkendam – april 2018

“Tijdens de open dag wilden we onze nieuwe school met de leerlingen presenteren op een originele manier. We hebben daarbij hulp gekregen van Schoollied.com.
Wij, als Kompas-team, hebben hun de woorden aangereikt,  waar de school voor staat en zij hebben daar een lied van gemaakt.
Het lied was makkelijk te leren en mee te zingen voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar.
Twee leerkrachten bedachten er een dansje bij en zo werd het regelrecht een tophit, dat zowel binnen als buiten steeds te horen was. Jop maakte het geheel af om alles op video te zetten en het duurde niet lang of onze promotieclip was klaar!
Op de Open Dag zagen de kinderen de clip voor het eerst en ze vonden het geweldig om alle kinderen van hun school in alle ruimtes te zien. Ook alle belangstellenden, die deze dag kwamen om het nieuwe gebouw te bewonderen vonden de clip fantastisch !
Hierbij willen we Maarten, Laurens en Jop van harte bedanken voor het maken van deze clip!”

Schoollied basisschool Parelmoer, Yerseke – maart 2018

“Onze school heeft een schoollied! En wat zijn we daar blij mee!
De heren van Schoollied.com hebben de brainstormsessies van de kinderen en leerkrachten vertaald in een mooi, swingend lied dat helemaal past bij onze school.
De kinderen en leerkrachten zijn er reuze enthousiast over en maar wat trots dat de onderwerpen die zij bedacht hebben terug te horen zijn in het lied.
De samenwerking met Schoollied.com verliep prettig en vlot!
Naast het schoollied hebben we een inspirerende workshop zang en muziek gekregen waarvoor we Stephanie en Jantje hartelijk bedanken.”

Schoollied basisschool De Klimbeam, Koudum – januari 2018

“De kinderen en het team worden heel vrolijk van dit schoollied. De tekst past helemaal bij onze school. Geweldig hoe Schoollied.com zo treffend de aangeleverde informatie heeft verwoord.”

Schoollied basisschool De Driekleur, ‘s-Gravenzande – september 2017

“Wij zijn erg blij met de manier waarop ons schoollied tot stand is gekomen. Vanuit de kinderen en het team hebben we samen met Schoollied.com een lied gekregen waar we trots op zijn. De gemaakte videoclip is precies zoals wij hadden gewenst. Top! Dank daarvoor!”

Schoollied basisschool Het Kompas, Voorschoten – juni 2017

“Wat een ongelofelijk leuk optreden vanmiddag van alle kinderen. Een mooie toepasselijke tekst voor Het Kompas!! Ik was helemaal ontroerd toen ik onze kinderen zo blij zag meedoen met het dansje. Als ik er nu nog aan terugdenk maakt het me meteen weer ontroerd en vrolijk!
Complimenten voor iedereen die heeft meegewerkt om dit zo’n succes te laten zijn!! Top gedaan!”

Schoollied kindcentrum De Hoge Ven, Warmenhuizen – mei 2017

“Tijdens onze feestweek hebben we het schoollied heel veel gebruikt. De tekst geeft mooi weer waar we als school voor staan. Het is een echte meezinger!”

Schoollied basisschool De Doelakkers, Hilvarenbeek – februari 2017

“Iedereen springt en zingt mee met deze kraker.”

Schoollied basisschool Maria ter Heide, Mariaheide – september 2016

“Voor de opening van ons splinternieuwe schoolgebouw, was het onze wens om een schoollied in te studeren met alle kinderen. Hip, modern, vrolijk en geschikt voor alle groepen moest het zijn. We vonden hierin snel een match met Schoollied.com. Mooi hoe het Schoollied.com is gelukt het hart en de ziel van onze school te vangen in tekst en muziek. Gaaf om te zien hoe enthousiast het lied is ontvangen bij ouders, kinderen en team. Mannen bedankt en tot onze volgende samenwerking binnenkort!”

Schoollied basisschool IPS Almere, Almere – september 2016

“Many thanks to Maarten and Laurens. They did an excellent job on composing our School song. The International Primary School Almere now has a lovely song to sing during assemblies and special days. Children are learning to sing it now and they already smile when they hear the first tones of our song.”

Schoollied en muziekdag basisschool De Brug, Sint Maartensbrug – mei 2016

“De opening van onze school was een feest. Een goed georganiseerd en zeer afwisselend programma met muziek, dans en een spectaculaire afsluiting! Het schoollied klinkt geweldig, wordt met veel enthousiasme gezongen en past bij onze school.”

Schoollied basisschool De Snip, Nieuwe Niedorp – april 2016

We zijn er zo blij mee, dit lied is hoe wij zijn. Dank jullie wel!

Schoollied basisschool Portland, Rhoon – februari 2016

“Van niets naar een super tof schoollied. Schoollied.com heeft zijn talent goed gebruikt om voor ons een spectaculair lied te maken. 100 % top!”

Schoollied basisschool De Prinsenakker, Bennekom – augustus 2015

“De sfeer van onze school is goed gevangen. Het is echt óns lied en blijft lekker in je hoofd hangen. We gaan het lied vast veel gebruiken, het werkt erg aanstekelijk! Collega’s en kinderen zijn erg enthousiast!”

Schoollied basisschool De Toermalijn, Driehuis – juni 2015

“Schoollied.com…jullie zijn geweldig! Wat een super te gek, gaaf, super cool schoollied!! Dat wil toch iedereen??”

Schoollied basisschool De Kerkuil, Limmen – mei 2015

“Wij kunnen op 1 juli swingend onze nieuwe school openen….een mooiere start van de fusie kunnen we ons niet voorstellen! Een -dank je wel- aan schoollied.com voor ons fantastische lied en de fijne samenwerking is zeker op zijn plaats!”

Schoollied pcbs Ichthus, Apeldoorn – april 2015

“Zeer goede samenwerking gehad met Schoollied.com. De tekst is helemaal op maat gemaakt. Onze Daltonschool komt hierin goed naar voren. Ieder kind kan het meezingen en met dit lied swingen we echt de pan uit! We zijn allemaal erg blij met het resultaat.”

Schoollied basisschool St Leondarus, Heemskerk – februari 2015

“Wij bedanken Schoollied.com voor de fijne samenwerking. Afspraken worden snel nagekomen en dit heeft geleid tot een prachtig schoollied. Flitsend en precies zoals we dat graag wilden als school!
Een aanrader voor alle scholen die het beeld van de school vertaald willen zien in een bij de school passend lied.”

Schoollied basisschool De Meerkoet, Dirkshorn – mei 2014

“We bedanken Schoollied.com voor de goede samenwerking en vooral het fantastische schoollied.
Dit lied geeft een heel goed beeld van onze school De Meerkoet; wie we zijn, wat we doen en wat we willen. Daarbij zorgt de swingende muziek ervoor dat alle leerlingen uit volle borst mee zingen!”

Schoollied Stichting Surplus, Schagen – maart 2014

“Een vrolijk lied! Lekker tempo en de inhoud sluit goed aan waar Surplus voor staat.”

Schoollied basisschool Bello, Alkmaar – februari 2014

“De samenwerking met Schoollied.com is heel goed. Ze denken mee en luisteren goed naar de wensen van de school om zo een goed resultaat neer te zetten. De communicatie via de mail is snel en accuraat. De afspraken worden nagekomen. Bello heeft nu een prachtig eigen schoollied waar ze trots op is.”

Schoollied basisschool Op Avontuur, Kolhorn – oktober 2013

“Het schoollied heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe naam van onze school tot leven is gekomen. Het is dan ook een zeer avontuurlijk lied geworden!”

Schoollied kindcentrum De Hoge Ven, Warmenhuizen – mei 2013

“Dat muziek verbroedert blijkt maar weer als je ziet dat 700 leerlingen met ouders en leerkrachten van twee verschillende scholen samen het Hoge Ven lied zingen.”

Schoollied basisschool De Cocon, Alkmaar – september 2012

“Nieuwe schoollied vol enthousiasme ontvangen door leerlingen, team en ouders. Inbreng van de leerlingen middels woordvelden heeft er voor gezorgd dat de tekst van het lied “dekt” waar De Cocon als school voor staat. Een inspirerende, uitdagende en veilige leeromgeving! Blij mee dus!”

Schoollied basisschool Torenven, Warmenhuizen – juli 2007

“Onze school swingt! Alle kinderen, ouders en leerkrachten zingen uit volle borst mee als het Torenvenlied uit de speakers knalt.”